Ta bort stjälken och mittsträngen från kålbladen. Skär resten i små bitar, skölj dem ordentligt och låt dem torka.
Tvätta champinjonerna och skär dem i kvartsstora bitar.
Torka av kalkonfiléerna med hushållspapper. Häll lite olivolja i en stor teflonpanna, stek köttet och lägg ner champinjonerna så de får steka med.
Häll i buljongen och låt det koka upp. Häll i grädde och låt det sjuda en stund så det blir en krämig sås.
Skär limeskal i fina strimlor med ett zestjärn och lägg i dem i såsen. Smaka av med limesaft, finriven ingefära, salt och peppar.
Stek kålen i en annan stekpanna i en skvätt olivolja och smaka av med salt
Servera kalkonsåsen med persilja på toppen och kålen vid sidan av..
Är ni väldigt hungriga så koka 100 gram fullkornspasta till. Det ger cirka 170 kcal extra per portion.