Nyttiga recept Middag Grillade p... Grillade pilgrimsmusslor med röd ängssyra på senapskräm 5 minuter Servera de grillade pilgrimsmusslorna med senapskräm under en tapaskväll, eller använd dem som förrätt en härlig sommarkväll. Av Anne Larsen och Martin Kreutzer 1 juli 2014 Grillade pilgrimsmusslor med röd ängssyra på senapskräm Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 pilgrimsmusslor Extra jungfruolja Havssalt och mald svartpeppar Röd ängssyra eller vattenkrasse Kräm ½ dl skyr ½ msk majonnäs ¼ msk grov dijonsenap Havssalt och mald svartpeppar Lime eller citron Gör så här Rör ihop krämen och krydda efter smak. Badda pilgrimsmusslorna torra. Pensla med olja och grilla eller stek dem i ca 1 minut på varje sida. Ge dem ett lätt stänk av salt och peppar. Servera musslorna på krämen och toppa med kryddörter.