Grillade pilgrimsmusslor med röd ängssyra på senapskräm

Servera de grillade pilgrimsmusslorna med senapskräm under en tapaskväll, eller använd dem som förrätt en härlig sommarkväll.

2 juli 2014 av Anne Larsen & Martin Kreutzer

8 pers.

8 pilgrimsmusslor
Extra jungfruolja
Havssalt och mald svartpeppar
Röd ängssyra eller vattenkrasse

Kräm

2 dl skyr
2 msk majonnäs
1 msk grov dijonsenap
Havssalt och mald svartpeppar
Lime eller citron


Gör så här

  • Rör ihop krämen och krydda efter smak.
  • Badda pilgrimsmusslorna torra. Pensla med olja och grilla eller stek dem i ca 1 minut på varje sida.
  • Ge dem ett lätt stänk av salt och peppar.
  • Servera musslorna på krämen och toppa med kryddörter.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar