Grillade pilgrimsmusslor med röd ängssyra på senapskräm

5 minuter

Servera de grillade pilgrimsmusslorna med senapskräm under en tapaskväll, eller använd dem som förrätt en härlig sommarkväll.

Grillade pilgrimsmusslor med röd ängssyra på senapskräm

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 2 pilgrimsmusslor
  • Extra jungfruolja
  • Havssalt och mald svartpeppar
  • Röd ängssyra eller vattenkrasse

Kräm

  • ½ dl skyr
  • ½ msk majonnäs
  • ¼ msk grov dijonsenap
  • Havssalt och mald svartpeppar
  • Lime eller citron

Gör så här

  • Rör ihop krämen och krydda efter smak.

  • Badda pilgrimsmusslorna torra. Pensla med olja och grilla eller stek dem i ca 1 minut på varje sida.

  • Ge dem ett lätt stänk av salt och peppar.

  • Servera musslorna på krämen och toppa med kryddörter.


Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background