Nyttiga recept Middag Klassisk s... Klassisk strandlejoninna-burgare 20 minuter 576 kcal Klassiker med en twist och noll dåligt samvete. Av Helle Brønnum Carlsen och Martin Kreutzer 23 maj 2012 I betydligt sundare version än du är van vid... Klassisk burgare i sundare version Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 st 2 hamburgerbröd 2 msk tomatpesto 4 blad hjärtsallad 2 dl machésallad 200 g mager nötfärs formad som en hamburgare och grillstekt Havssalt och nymalen peppar 4 dadeltomater eller plommontomater 8 gröna sparrisar 2 msk grekisk yoghurt 2 fett vitlök Tillagning *(RECEPTET hittar du här)- Dela hamburgerbrödet och bred på peston. Skölj salladen och badda den torr. Grillstek hamburgaren (som är saltad och pepprad). Lägg salladen på brödbiten med peston på och lägg på köttet. Skär tomaterna i skivor, och klyv den färska gröna sparrisen och lägg på biffen. Blanda yoghurt med finriven vitlök och lägg en klick överst innan den andra brödbiten läggs på. Burgare