Nyttiga recept Lunch Kryddsill ... Kryddsill med bakad rödbeta, kapris och kokt ägg. 45 minuter 525 kcal Byt ut sillen mot en läcker kryddsill som är lika tilltalande för ögat som för smaklökarna. Av I FORM-redaktionen 19 mars 2013 Ät sill och andra feta fisksorter och slipp ömma ben. Kryddsill med bakad rödbeta, kapris och kokt ägg Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 rödbetor Havssalt 50 g gröna linser 2 marinerade sillfiléer 2 msk skyr 2 msk riven pepparrot 2 ägg 1 msk kapris 2 kvistar dill Tillbehör 2 skiva rågbröd Tillagning Skala rödbetorna och skär dem i klyftor. Fördela dem på ett fat med salt i botten och baka dem i 180 grader i 30 minuter. Skölj och koka linserna efter anvisningen på paketen. Koka äggen i sju minuter. Låt sillfi léerna rinna av i en sil. Blanda pepparrot och skyr. Servera sillfi léerna med bakad rödbeta, linser, kapris, pepparrotskräm och dill. Dela äggen försiktigt, ta ur gulorna och lägg dem ovanpå sillen. Hacka äggvitorna och servera dem vid sidan av – eller strö hacket över sillen. Laga traditionell julmat i nya och hälsosamma kläder