Omelett med potatis, spenat och feta

30 minuter
356 kcal

Lättlagat som ger ordentlig mättnad och fyller på med energi.

Omelett med parmaskinka och spenat – 5:2-dieten recept

Omelett med potatis, spenat och feta

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 4 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • 4 droppar olivolja
  • 150 g potatis
  • 2 vitlöksklyfta
  • 400 g färsk spenat
  • 30 g fetaost

Tillbehör:

  • 150 g tomat

Tillagning

Vispa ägg med salt och peppar. Värm oljan i en teflonpanna, lägg i kokta, skivade potatisar och stek dem gyllenbruna. Tillsätt hackad vitlök och till sist ångad spenat. Blanda smulad fetaost i äggsmeten, häll det över grönsakerna och stek i 15 minuter med lock eller folie över. Omeletten kan eventuellt grillas i ugnen mot slutet för att få färg. Lägg upp omeletten med tomat och ev rågbröd.

TIPS:
Du kan även använda fryst spenat.


Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background