Lätt carpaccio med hallon och rucola

10 minuter
255 kcal

En kombination av spännande smaker.

Lätt carpaccio med hallon och rucola

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 150 g carpaccio
  • 50 g rucola
  • ½ ekologisk citron
  • 25 g parmesan
  • 75 g hallon

Dressing:

  • 1 msk olivolja
  • ½ msk hallonvinäger
  • Salt
  • Peppar

Tillbehör:

  • Grovt bröd

Tillagning

Lägg upp de mycket tunna skivorna oxfilé eller kalvinnanlår på tallriken samt sköljd och torkad rucola. Strö över rivet citronskal eller citronklyftor. Strö sedan över hyvlad parmesan. Blanda en dressing av olja och vinäger, smaka av med salt och peppar och droppa den över salladen. Avsluta med färska hallon och servera eventuellt med grovt bröd.

TIPS:
Det är svårt att skära de ultratunna skivorna kött själv. Köp färdigskuren carpaccio i en saluhall eller i köttdisken. Du kan också använda tonfiskcarpaccio.


Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background