Hej då putmage - lunch
Så ska du äta till lunch om du vill bli av med ditt magfett.
2 spetskålsblad
150 g kyckling i skivor
1 msk pesto
Blanda kyckling och peso på spetskålsbladen och rulla ihop till wraps. Ät ångad broccoli till.
½ squash
1 msk senap
150 g fiskbullar
1 tomat
Skär squashen på längden så du har 4 skivor. Bre på senapo och fördela fiskbullarna samt skivad tomat över. Lägg på en squash-skiva som “lock” så att du får en sandwich. Du kan evt lägga i några jalamenos om du vill ha det lite starkt.
200 gram räkor
½ avocado
300 gram blomkål
ingefära
chili
vitlök.
Rosta 200 gram räkor i stekpannan med kryddor. Kör 300 g blomkål i matberedare så att den blir som “ris”. Servera med blomkål på botten, räkor ovanpå och avocadon skuren i skivor på toppen.
100 g babyspenat
100 g bönor
100 g röd paprika
150 g köttfärssås
15 gram pinjekärnor.
Lägg alla grönsaker på en tallrik eller en skål. Häll köttfärssåsen över (kall eller varm) och drös över pinjekärnor.