Nyttiga recept Lunch Fransk sal... Fransk sallad med chèvre chaud och bönor 15 minuter 507 kcal Låt dig inspireras av det franska köket med denna kaféklassiker. Denna utsökta sallad kan du laga på bara 15 minuter och servera till både lunch och middag. Smaklig måltid! Av Anne Larsen och Martin Kreutzer 21 juni 2018 Sallad med chèvre chaud och bönor Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 200 g gröna bönor – haricots verts Kallpressad rapsolja Havssalt 2 hjärtsallad 4 msk vita bönor från burk 6 små skivor getost à 10 g 2 tsk extra jungfruolja 6 valnötter 4 msk rågkrutonger, se tips nymalen svartpeppar 2 msk senapsvinägrett, se tips Ev ätliga lavendelblommor Så gör du sallad med chèvre chaud och bönor Gör i ordning de gröna bönorna och koka dem i 2 minuter i lättsaltat vatten med lite rapsolja. Låt dem rinna av och svalna i en sil. Skölj salladen och lägg upp med båda bönsorterna. Stek osten snabbt i olivolja i en panna. Lägg osten på salladen. Toppa med valnötter och rågkrutonger, dressing och ev lavendel.