Juice med svarta vinbär och äpple

Stärker immunförsvaret och främjar matsmältningssystemet.

1 januari 2010 av I FORM

1 person

200 g äpple
1 citron
100 g svarta vinbär


Tillagning

Skala citronen, men låt den vita hinnan sitta kvar. Det ger en lätt bitter smak till juicen. Skölj och repa de svarta vinbären. Skölj äpplet och skär det i bitar med kärnhus och allt. Pressa alla tre ingredienserna i råsaftcentrifugen och servera med en skiva citron i glaset.

Bonus:
Drycken bågnar av immunförsvarsstärkande ämnen. Det handlar framför allt om C-vitamin (216 mg), E-vitamin (3,5 mg) samt stora mängder av antocyaniner från de svarta vinbären. Det höga fiberinnehållet ger dessutom matsmältningssystemet perfekta arbetsvillkor.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar