Nyttiga recept Frukost Quinoa-müs... Quinoa-müsli 70 minuter 291 kcal Njut av quionoa-müsli som bågnar av magnesium och kalcium. Av Michelle Kristensen 18 juni 2013 Njut av knaprig müsli som boostar proteinintaget och kickstartar förbränningen. Ingredienser Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 portioner ½ dl röd quinoa (120 g) ¾ dl vatten 12 g hasselnötter 8 g russin 8 g pumpakärnor ¼ tsk vaniljpulver ¼ tsk kardemumma ¼ dl agavesirap (45 g) Gör så här: Skölj quinoan och koka den i 20 min i 4 dl vatten. Låt den svalna. Hacka hasselnötterna och blanda dem med russin samt pumpakärnor. Blanda quinoan med nötter och russin som du blandar med vanilj, kardemumma och agavesirap. Fördela blandningen på en bakplåt, och grädda den i 150 grader i 30-40 min. Rör runt under tiden i müslin. Det är viktigt att quinoan inte är fuktig, när du tar ut blandningen. Den avsvalnade müslin förvaras i en lufttät burk. Müsli