Morötter

Skalet är fullt av antioxidanter.

Därför ska du äta skalet

Morötter innehåller mer A-vitamin om man äter dem med skalet på. Dessutom innehåller den gröna toppen K-vitamin, kalium och klorofyll. Den senare har starka antioxidativa effekter och anses förhindra vissa cancerformer.

Så använder du den

Skrubba morötterna i stället för att skala dem och tvätta den gröna toppen. Mumsa i dig morötterna råa eller ät dem lätt ångkokta. Toppen kan du använda i sallader eller klipp och strö över på en varmrätt eller en potatissallad.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background