Squash

När du skalar squash skalar du bort nästan alla nyttigheter.

Därför ska du äta skalet

Squashens vackra gröna skal innehåller massor av K-vitaminer och kostfibrer som är bra för matsmältningen. Om du skalar squashen så förlorar den faktiskt hela 95 procent av de K-vitaminer som den innehåller.

LÄS OCKSÅ: K-vitamin är helt avgörande för blod och skelett

Så använder du den

Riv skalet och blanda det i till exempel grytor strax före servering (för att undvika förlust av vitaminer). Du kan också ersätta en del av fettet i kakor med riven squash som gör degen mjuk och smidig.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background