I FORM testar solkrämer

I FORMs testpanel har smort och doftat sig igenom 12 solkrämer till både vardagsanvändning, träning och ansikte. Se här vad vår testpanel tycker om dem.

Att använda en bra solkräm är viktigt! I FORMs testpanel har smort, doftat och testat sig igenom 12 olika sorters krämer så att du kan hitta din nya favorit.

Vi har testat både vanliga solkrämer och sådana som är speciellt utformade till ansiktet och sådana till träning.

LÄS OCKSÅ: Har du koll på solkräm och solskydd?

Ladda ned hela testet genom att klicka på "ladda ned".

Dermalogica Protection Sport: Solkräm för dig som tränar i solen. En bra solkräm som är jättelätt att smörja in. Det känns som att den svalkar huden lite, vilket är skönt när man tränar. Den känns lite fet precis när man smörjer in den, men det försvinner snabbt. Doften är neutral, vilket är skönt. 4,5 av 6 stjärnor.

Nivea Sun Protect: Solkräm till kroppen. Man får verkligen mycket för pengarna! Jättegod doft av sommar och sol, men med det sagt blir inte huden mjuk och skön. Detta är ingen lyxkräm. 2,5 av 6 stjärnor.

Yves Rocher Protectyl Vegetal: Solkräm för dig som tränar i solen. Luktar väldigt spritaktigt i början. Den är lätt att smörja in, även om det är i oljeform. Sprayfunktionen är jättebra, men själva oljan är tyvärr mycket klistrig och lägger sig som en hinna på huden. 2,5 av 6 stjärnor.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background