Orgasmer gör dig produktiv

En studie visar att du både blir bättre på ditt jobb och får lättare att lära dig nya saker. Kolla bara här!

Par ligger i sängen, är glada.

En undersökning visar att både män och kvinnor kan bli extra produktiva om de kvällen innan en arbetsdag har fått orgasm. Det bästa är om man i verkligheten får en orgasm varje dag. Det behöver inte vara stora fyrverkerier varje gång men en snabb orgasm kan göra underverk för din prestationsförmåga, bland annat på ditt jobb.

På samma sätt visade undersökningen att människor som är stressade på jobbet OCH tar med det hem, har sämre sex än andra.

När vi får orgasm friges massor av dopamin i hjärnan – och vi får dessutom mer syre. Något som uteslutande har en positiv effekt på både män och kvinnor. Faktiskt är orgasmen så betydelsefull att dess effekt sitter kvar i kroppen under de närmaste 24 timmarna. På det viset blir du både gladare, mer positiv och mer produktiv på ditt jobb följande dag.

Sex, och speciellt orgasmen, har alltså en positiv effekt på våre liv, och det är i hög grad viktigt att prioritera sexlivet om du vill ha ett positivt liv.

Sömn är också viktigt för ditt välbefinnande, men det är helt klart betydelsefullt att även prioritera sexlivet. Det behöver inte ta så lång tid varje gång. Men lägg undan mobilen och datorplatta och stäng av tv:n och fokusera istället på din partner och sexlivet. Även om du är trött.

Det behöver inte ta mer än 10 minuter i sängen. Och efteråt blir du gladare, kommer närmare din partner OCH blir mer produktiv på jobbet.