Han blir beroende av dina tricks

För Heidi på 26 år är G-punkten något annat än de senaste årens skriverier om kvinnans G-punkt. Hon njuter av att skämma bort sin man, bl a på en punkt bakom pungen som får honom att bli fullständigt galen.

Heidi har känt till den i nästan tio år och hennes erfarenheter med den punkt som av vissa kallas mannens G-punkt är enormt positiva.

  • Den är ett verktyg till den ultimata orgasmen. Om du trycker lätt på den punkten precis innan det går för honom så exploderar han och det är en annan man du får tillbaka efter hans orgasm som oftast varar längre när du använder det här lilla tricket, avslöjar Heidi.

Inte många känner till mannens G-punkt

Hon kommer inte själv ihåg hur hon egentligen hittade punkten men när hon har pratat med väninnorna har alla förvånat tittat på henne.

  • Det är inte särskilt många som känner till denna lilla "gåva" hos mannen. När jag berättar om det för väninnorna sitter de bara och stirrar och vill sedan plötsligt veta mer. Och männen själva. Ja, jag har inte träffat en enda som kände till den lilla sensationen i förvägen, säger hon.

För Heidi är sex naturligtvis mycket mer än teknik. Allt ska komma i en naturlig följd som när du bygger ett torn där man kan ta bort de nedersta klossarna till sist och välta tornet. Till tornvältning rekommenderar hon G-punktsmetoden i kombination med oralsex.

  • Att se sin man bli fullständigt galen är värt varenda dugg. De väninnor som har försökt sedan jag har berättat om det har alla fått fantastiska reaktioner, säger Heidi.

Det handlar egentligen om stimulering och om att lyssna till varandras signaler. Det är i sig själv inget nytt. Men det handlar också om att det finns punkter som han kanske inte ens vet om att han älskar att bli berörd på. Och det är i synnerhet mycket nära klimax.

Vi har fokuserat på just prostatamassage men kanske det är beröring av bröstvårtorna eller ett mjukt nafsande i magskinnet som lyfter din man den sista biten till en annorlunda och helt outstanding orgasm.

Slik stimuleras mannens G-punkt