Här är mannens erogena zoner

Lär dig allt om mannens erogena zoner - här får du reda på hur han vill ha det.

 • Nacken
  Ett perfekt ställe att inleda förspelet. Hon smeker dig ömt och länge.

 • Axlarna
  Genom att kyssa och smeka dina axlar visar hon beundran för din manliga fysik. Hon kan också låta händerna fortsätta ner på bröstet och in i armhålan.

 • Bröstvårtorna
  Det har alltid varit något av en gåta varför vi män har bröstvårtor. Om inte annat så gör de oss väldigt upphetsade. Hon skall kyssa, slicka och nafsa på själva vårtan och området kring den.

 • Magen
  Vägen till mannens hjärta går via magen brukar man ofta säga. Men magens utsida fungerar också. Det är ganska läckert om hon lägger sig på dig och långsamt låter sitt könshår nudda din mage. Tekniken fungerar även på andra ställen på kroppen.

 • Händerna
  Många kvinnor pekar ut händerna som det sexigaste hos en man. Hon placerar tummen i din handflata och låter de övriga fingrarna cirkla på ovansidan av handen. En oemotståndlig detalj är, när hon tar ett finger i munnen och sakta suger det ända in.

 • Skinkorna
  Det är bäst om hon masserar skinkorna lugnt och behärskat utan att vara alltför hårdhänt - i varje fall inledningsvis.

 • Bakom pungen
  Den lilla biten hud mellan pungen och ändtarmsöppningen är ett av de känsligaste ställena på manskroppen. Inom österländsk sexuell filosofi betraktas stället som en port där den sexuella energin strömmar in och ut. Det har säkert något att göra med att prostatan finns alldeles innanför och den är faktiskt den manliga motsvarigheten till klitoris. Området är extremt känsligt, så det gäller att gå försiktigt tillväga.

 • Insidan av låren
  Låt henne inleda med en mycket försiktig smekning som sakta byggs upp till kraftigare tag tills hon får ett ordentligt grepp om dina lårmuskler. Dessa muskler är särskilt mottagliga för sexuell beröring eftersom de har kontakt med nerverna i underlivet via fästena i ljumsken. Hon kan massera dig oavsett om du ligger på mage eller rygg.

 • Håren på kroppen
  Det känns skönt att bli struken ömt och kärleksfullt av en varm kvinnohand, oavsett om det är på bröstet, benen eller underarmarna. Inte peta, bara smeka. Det gör inget om det tar lång tid. Och tjejer - kom ihåg att stryka honom medhårs!

 • Intresse
  En kvinna som engagerar sig i dina intressen är oemotståndlig. Oavsett om det är bilar, datorer eller maratonlopp du brinner för, är det roligt om hon tar det på allvar och frågar om det. Vi män älskar att berätta om våra saker.