Kvinnans erogena zoner

Hårbotten

Har du någonsin funderat varför kvinnor älskar att få håret tvättat och tillbringar timmar hos frisören? Massera hennes hårbotten och riv lätt med fingertopparna. Det frigör endorfiner som är lustframkallande hormoner.

Läs också: Så här blir du av med klåda i hårbottnen

Örsnibbarna

Bit försiktigt i örsnibben. De flesta kvinnor tycker det är obehagligt med en tungkyss djupt in i örat om de inte är ordentligt uppvärmda. Det kan dock fungera bra senare.

Halsen

Här gäller det också att gå försiktigt fram, framförallt på halsen, eftersom beröring där lätt gränsar till strypgrepp. Omvänt är dessa smekningar mycket intima. Låt fingrarna röra sig från undersidan av hennes käke ner till nyckelbenet. Kyss sedan långsamt och omsorgsfullt överallt på halsen.

Underarmarna

Underarmarna är proppade med nervändar. Dessutom har de den fördelen att du kan påbörja förspelet redan i bussen, när ni är på väg hem utan risk att bli arresterad. Gör små cirkelrörelser med fingertopparna från handflatan ända upp till armbågen. Se upp så att du inte kittlas.

Naveln

I gamla filmer var naveln alltid täckt eftersom den ansågs vara en pendang till slidan och därmed alltför vulgär att visa. Att det faktiskt ligger något i det kan du förvissa dig om med fingrarna eller tungan.

Ryggraden

Ryggraden är en av kroppens sexuella motorvägar.
Använd tungan och arbeta dig hela vägen från nacken ner till skinkorna. Stanna upp och andas på ett område du tidigare fuktat. Kontrasten mellan den varma tungan och den kalla utandningen skapar en sexuell dynamik. Extra effektfullt blir det om du precis druckit lite vin eftersom alkohol avdunstar snabbare varvid kontrasten blir större.

Knävecken

Knävecken är kanske det mest förbisedda sexuella området. Knävecken består av tunn, fuktig och mjuk hud som nästan ber om att bli smekt. Se till att hennes ben är helt utsträckta när du gör det.

Hälsenorna

Ett mycket känsligt ställe som är aktuellt först lite senare under förspelet. Smek henne från hälen och på båda sidor av hälsenan upp till vaderna.

Tårna

Börja med att smeka hennes tår. Ta dem därefter i munnen och slicka dem - en åt gången eller flera samtidigt. För säkerhets skull kan du ju börja med att ge henne ett fotbad. Det är för den delen en mycket erotisk aktivitet i sig själv.

Mobiltelefonen

Tala in ett meddelande på hennes telefonsvarare eller SMS (Sex Massage Signal). För kvinnor spelar sexuella förväntningar en stor roll. Det handlar inte om att vara porrig - utan om några söta och snälla ord.