Drömmer du om en plattare mage? Här är 2 effektiva program, som hjälper dig på vägen

De två träningsprogrammen är korta, men intensiva. Sätt igång!

Kvinna visar sin mage

MAGTRÄNING. Om du vill ha markerade magmuskler kräver det att du fokuserar på både träning och kost.

© iStock

En platt mage kommer inte av sig själv - det vet de flesta. Och om du vill att dina magmuskler ska vara synliga så är det en kombination av kost och träning som behövs för att få bort fettet kring magen, vilket gör det möjligt att se resultatet av din styrketräning.

Hjälp de markerade magmusklerna på vägen med två program som är sammansatt av övningar som får upp pulsen och sätter magmusklerna i hårt arbete. Kombinationen av de två sakerna gör dem supereffektiva när du vill öka förbränningen och stärka musklerna.

Få tillgång till träningspassen med en digital prenumeration på I FORM. Det kostar 79 kr i månaden, men du kan prova det Kom igång gratis.

Är du redan prenumerant? Logga in här och kom igång direkt.

Plattare mage med 15 intensiva minuter

Det är inte bara din mage som sätts på prov – det gör även pulsen. Programmet varar 5 minuter längre än det första, men har några helt andra övningar, så du med fördel kan använda både växelvis för lite omväxling.

GÅ TILL TRÄNINGSPASSET HÄR

Tryck på play och följ vår duktiga tränare på skärmen som gör övningarna i programmet. Du kan spela upp videon på din telefon eller casta den till din tv.

Vi har också en användarvänlig app, I FORM - träning och nyttig mat, som gör det lätt komma åt alla träningspass och du kan spara din favoriter, så att du lätt kan hitta dem igen.

Som prenumerant får du tillgång till allt innehåll på både iform.se och i appen.

Vanliga frågor om I FORMs digitala prenumeration

Utvidga punkterna för att läsa mer.

Vad kostar en digital prenumeration på I FORM?

Vad kostar en digital prenumeration på I FORM?

Som prenumerant på I FORM har du fri tillgång till allt innehåll på iform.se och i vår app, I FORM - träning och nyttig mat. Här kan du träna med oss på video och få veckans nyttiga meny serverad. Du får också tillgång till fler än 1 000 kalorisnåla recept.

Kom igång gratis, om du vill prova om det är något för dig. Kom igång här. Efter introduktionserbjudandet fortsätter du som prenumerant för 79 kronor per månad.

På vilka enheter kan jag se videoträningen?

På vilka enheter kan jag se videoträningen?

Du kan få tillgång till I FORMs digitala universum på iPhone och iPad, Android smartphone och surfplatta och PC eller Mac. Obs tt du måste ha iOS 9 eller nyare på iPhone och iPad, och OS 5 eller nyare på Android.

Kan jag använda mitt användarnamn på fler än en enhet åt gången?

Kan jag använda mitt användarnamn på fler än en enhet åt gången?

Ja, när du prenumererar på I FORM har du tillgång på upp till fem enheter åt gången.

Hur får jag upp videoträningen på teven?

Hur får jag upp videoträningen på teven?

Du kan casta videon till teven om du har en Apple TV.
Tryck bara på ikonen i nedre hägra hörnet på din iPhone eller iPad, välj din Apple TV på listan och träna framför teven.

Var hittar jag videor till specifika kroppsdelar?

Var hittar jag videor till specifika kroppsdelar?

  1. Gå till startsidan för I FORMs onlineträning
  2. Scrolla ner lite på sidan. Här kan du hitta program målinriktade för olika kroppsdelar, program utan hopp och program där du behöver specifik utrustning.