Test 2013: Sportbehåar

Stötta dina bröst med årets allra bästa sportbehåar. Hämta det stora testet och se vilka vi rekommenderar.

Test: Sportbehåar

Sportsbehån har stor betydelse för din komfort under träning. Hämta hem I FORMs stora test och få reda på vilka våra favoriter är.

© Colourbox

Hitta den perfekta sportbehån

Det här testet består av 15 sportbehåar, uppdelade i tre kategorier: behåar för lågintensiv träning, behåar för högintensiv träning samt behåar för stor byst. Kvinnor med större byst ska i allmänhet alltid ha massor av stöd för bysten, så just i denna kategori är de testade behåarna både för hög- och lågintensiv träning.

Ny sport-bh? Så väljer du rätt

Så här har vi gjort testet

Vi har låtit 17 kvinnor i olika storlekar testa sportbehåar ute på asfalt och i gymmet. Varje behå har testats av flera kvinnor med olika kupstorlekar. Testet är uppdelat i tre kategorier. Den första kategorin är sportbehåar med A-D-kupa för lågintensiv träning. Här har testarna tränat yoga, styrketränat och cyklat. Kategori nummer två består av behåar med A-D-kupa för högintensiv träning. Här har testarna sprungit, tränat crossfit och hoppat studsmatta. Den sista kategorin består av sportbehåar för stor byst (DD-J) för både låg- och hög­intensiv träning, med hopp och massor av svett i pannan.

Test: Sportbehåar

Sportsbehån har stor betydelse för din komfort under träning. Hämta hem I FORMs stora test och få reda på vilka våra favoriter är.

© Colourbox

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background