Test 2013: Sportbehåar

Stötta dina bröst med årets allra bästa sportbehåar. Hämta det stora testet och se vilka vi rekommenderar.

Test: Sportbehåar

Sportsbehån har stor betydelse för din komfort under träning. Hämta hem I FORMs stora test och få reda på vilka våra favoriter är.

© Colourbox

Hitta den perfekta sportbehån

Det här testet består av 15 sportbehåar, uppdelade i tre kategorier: behåar för lågintensiv träning, behåar för högintensiv träning samt behåar för stor byst. Kvinnor med större byst ska i allmänhet alltid ha massor av stöd för bysten, så just i denna kategori är de testade behåarna både för hög- och lågintensiv träning.

Ny sport-bh? Så väljer du rätt

Så här har vi gjort testet

Vi har låtit 17 kvinnor i olika storlekar testa sportbehåar ute på asfalt och i gymmet. Varje behå har testats av flera kvinnor med olika kupstorlekar. Testet är uppdelat i tre kategorier. Den första kategorin är sportbehåar med A-D-kupa för lågintensiv träning. Här har testarna tränat yoga, styrketränat och cyklat. Kategori nummer två består av behåar med A-D-kupa för högintensiv träning. Här har testarna sprungit, tränat crossfit och hoppat studsmatta. Den sista kategorin består av sportbehåar för stor byst (DD-J) för både låg- och hög­intensiv träning, med hopp och massor av svett i pannan.

Test: Sportbehåar

Sportsbehån har stor betydelse för din komfort under träning. Hämta hem I FORMs stora test och få reda på vilka våra favoriter är.

© Colourbox

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background