Löparskon med extra allt – och nu kan du vinna den

Ibland ramlar man över en löparsko som är något alldeles extra. Nya Under Armour HOVR Infinite är den sortens löparsko. Och nu kan du vinna den!

Löparsko från Under Armour

Kanske du mest förknippar Under Armour med tekniska träningskläder, men de ligger även långt framme när det gäller löparskor. Under Armour har designat en löparsko som verkligen är värd att titta närmare på nästa gång du ska köpa löparskor.

UA HOVR Infinite heter den och det är en modell för kvinnor med speciellt fokus på våra fötters anatomiska egenskaper som skiljer sig från männens. Skon är en av våra stora favoriter, den sitter superbra och ger extra god stötabsorbering med fokus på responsivitet och energiåtergivning. Den är så bra att den felaktigt placerades i pronationskategorin i vårt stora test av löparskor i nr 6. Men skon är alltså en neutralsko, och är inte tänkt för pronationslöpare.

LÄS OCKSA: 6 saker du ska tänka på när du köper löparjacka

Det är däremot dess systersko, HOVR Guardian. De liknar varandra, Guardian är uppbyggd kring en inbyggd fotvalvskil och en extern hälkappa, som tillsammans ger extra stöd för pronationslöparna. Bägge skorna har ett chip inbyggt, som via appen Map My Run kan mäta samtliga data i din löpning. HOVR-skon är med andra ord en sko som bara fortsätter att ge.

Oavsett om du är en pronationslöpare eller en neutral löpare kan du alltså stoppa ner foten i en Under Armour HOVR-sko. Var med i tävlingen där vi lottar ut ett par UA HOVR Infinite eller Guardian löparskor till en lycklig löpare.

LÄS OCKSÅ: Guide till löparskor

Allt du behöver göra för att tävla är att svara på frågan här under. Då deltar du automatiskt i tävlingen om ett par häftiga löparskor till ett värde av 1 499 kr.

En vinnare dras bland de rätta svaren den 2/6 2019, och vinnaren får besked via mail.