Kom i ditt livs form där hemma med 3 geniala redskap

Vill du ha en stark och tonad kropp? Med 3 enkla träningsredskap kan du träna effektivt och varierat hemma i vardagsrummet. Du får alla tre i I FORMs stora träningspaket plus 2 träningsprogram som hjälper dig att komma igång.

Kvinna gör utfall på träningsboll

Träningsbollen är ett av de redskap som gör att du kan träna effektivt hemma på vardagsrumsgolvet. Läs hur här nedanför.

© Morten Andersen

Är det nu du ska skapa hållbara och hälsosamma träningsvanor?

I dessa tider med hemmakontor och corona-restriktioner kan det vara svårt att få in träningen i vardagen. Därför har många av oss ett behov för att kunna träna effektivt utan ett gym – och det kan du absolut! Det kräver bara att du har rätt utrustning och rätt guide till att komma igång från start – särskilt om du är nybörjare.

Med I FORMs stora träningspaket får du ALLT du behöver för att göra ditt eget gym hemma. Vi har satt ihop ett paket så att du får de bästa redskapen och programmen så det bli enkelt och effektivt för dig att komma igång med att träna hemma.

OCH slår du till nu kan du få 4 nr av I FORM till ETT RIKTIGT BRA PRIS + GÅVA: Träningspaketet!

Få 4 nr av I FORM med riktigt bra rabatt + GÅVA: Det stora träningspaketet!

I FORM magasin och träningspaket

Träningspaketet innehåller allt du behöver för att kunna träna effektivt hemma. Få det här.

© Morten Andersen

4 nr av I FORM kan bli ditt för ENDAST 149 kr + porto + GÅVA: Det stor träningspaketet!

Vill du skapa hälsosamma träningsvanor så att du kan få mer energi i vardagen? Då är träningspaketet ett riktigt bra köp. Paketet innehåller:

Två kvinnor sitter med träningspaketet

Du får hela 3 olika redskap från Active Fit när du löper det stora träningspaketet. Få det här.

© Morten Andersen

Vad innehåller träningspaketet?

Träningsboll

En träningsbollär ett fantastiskt träningsredskap. Den kan användas till att träna muskler i hela kroppen och är samtidigt användbar till både stretch, rehabträning och träning av en ergonomiskt korrekt kroppshållning.

Träningsbollen är perfekt för dig som är nybörjare eftersom den kan användas lätt och effektivt där hemma. Du kan använda den till styrketräning av mage, rygg, armar och ben – allt på ett skonsamt och effektivt sätt.

Träningsbollen är gjord i ett mjukt och skönt material och har en snygg, ljusblå färg. Du får dessutom en pump, så att du enkelt kan pumpa upp bollen hemma.

Träningsband

Träningsbandetkan användas till massor av olika övningar som stramar upp och tonar hela kroppen. Det elastiska motståndet kan bland annat hjälpa dig att få ut ännu mer av en klassisk övning som squat.

Träningsbandet är särskilt bra för att träna rumpa och låt, men det kan också användas till överkroppen eller magträning.

Träningsbandet är dessutom gjort av tyg, vilket gör att det inte rullar, glider eller nyps när du använder det – och så är det lätt att ta med i väskan.

Kvinna gör sumosquat med träningsband

Träningsbandet är robust och kan hålla till många olika övningar – som är särskilt bra till övningar för ben och rumpa.

© Morten Andersen

Yogamatta

En yogamattaär ovärderlig om du vill träna hemma eller träna yoga. Det är nämligen viktigt med ett mjukt och halksäkert underlag, som bl a kan använder vid magövningar, stretchövningar och yogaställningar.

Yogamattan är gjord i ett lätt material, och så är den enkelt att rulla ihop så att den kan packas undan eller tas med på farten.

Kickstarta din träning med guiden “Gör din egen bootcamp”

I träningspaketet får du också den digitala bilagan “Gör din egen bootcamp”. Den innehåller en komplett guide till hur du kommer igång med hemmaträningen. Guiden innehåller:

  • 2 effektiva och användarvänliga träningsprogram. Övningarna är särskilt utvalda till att fungera hemma och det stärker alla kroppens stora muskelgrupper OCH din kondition.
  • En utförlig guide till att starta din HELT egen bootcamp. Bootcamper är ofta dyra (och många av dem är dessutom inställda just nu, men här ger vi dig alla redskapen för att starta din egen – och det finns garanti för ett bra resultat om du ger järnet i 8 veckor!
  • Utvalda kostprinciper som är enkla och kan hjälpa dig med en viktminskning utan att du får näringsbrist eller tappar energi till din träning.

De två träningsprogrammen är anpassade så att du enkelt kan göra dem där hemma. Du får båda programmen OCH bootcamp-guiden när du köper det stora träningspaketet. Du hittar det här.

© Morten Andersen

Få inspiration och motivation med 4 nummer av magasinet I FORM

I FORM är ett inspirerande hälsomagasin, och vår viktigaste uppgift är att göra det enkelt att ha en hälsosam och aktiv livsstil.

I varje nummer får du stärkt motivation med effektiva övningar, goda recept och massor av expertråd så att du kan ta hand om kroppen, röra dig mer och höja din livsglädje.

I detta erbjudande får du 4 nummer av I FORM– levererade till din brevlåda. Du kan sedan när som helst säga upp din prenumeration.

Träningsbollen är bra för massor av olika övningar och så är den skön att sitta på. Du hittar den här.

© Morten Andersen

Därför ska du träna hemma

Det finns många bra anledningar till att träna hemma, och i dessa coronatider är det också ett utmärkt sätt att få motion.

  • Du bestämmer 100% själv när du vill träna och du sparar transporttid till och från gymmet så att du alltid har tid till träning, även i en hektisk vardag.
  • Det är gratis så snart du har utrustningen och träningsprogrammen – och den kan du sedan använda under lång tid framöver.
  • Du behöver inte vänta på utrustningen – det är dina egna saker och du undviker att andra svettas på din yogamatta.

I FORMs stora träningspaket är det perfekta startpaketet för dig som vill komma igång med att träna hemma. Du får allt du behöver, och den effektiva utrustningen gör det lätt för dig att lyckas med din träning.

Om inte nu, så när? Skynda dig att få tag i det geniala träningspaketet.