De populäraste maratonloppen

Var vill du springa - Berlin, New York, Aten?

Berlin Marathon

Stämningen i den tyska huvudstaden är fantastisk. Trots att loppet äger rum i Tyskland finns det så många nordiska supportrar längs den plana banan att du kan vara säker på att få uppmuntrande applåder.
www.real-berlin-marathon.com

New York City Marathon

Två miljoner åskådare klappar dig fram genom den vackra banan som för dig genom storstadens fem distrikt: Staten Island, Brooklyn, Queens, the Bronx och Manhattan. Du måste anmäla dig i god tid i förväg.
www.nycmarathon.org

Flora London Marathon

Upplev Tower of London, The Eye och Buckingham Palace på nära håll när du springer förbi tillsammans med 35 000 andra löpare. Det finns ett begränsat antal startnummer för utländska löpare, så du måste vara mycket tidigt ute med din anmälan.
www.london-marathon.co.uk

Stockholm Marathon

Nordens största maraton är väldigt välorganiserad och bjuder på fantastiska omgivningar och en bana som avslutas på olympiskt vis med en runda på stadion fylld av publik.
www.stockholmmarathon.se

Copenhagen Marathon

Den professionellt organiserade löprundan genom Danmarks huvudstad erbjuder lika delar sightseeing och atmosfär. Loppet har inte några gränser för hur många som får delta.
www.copenhagenmarathon.dk

Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background