4 fakta om Zumba

Zumba är en träningsdans som sprudlar av gott humör. Se här vad som karaktäriserar dansen, vilka kläder du ska använda och hur lätt det är att dansa med.

Zumba

ZUMBA Zumba handlar om att ha roligt och att skratta när du rör dig till rytmerba!

1.Vad är zumba?

Zumba är en mycket lössläppt typ av träning och dans. Det finns inga felaktiga rörelser, och den grundläggande tanken är att du ska ha kul och skratta och njuta.

I motsats till många andra danspass är zumba inte uppbyggt som en lång koreografiserie, utan i små sekvenser, så du behöver inte komma ihåg så mycket i taget. Och det gör att alla kan vara med.

2.Vad är zumbamusik?

Zumba är en mycket lössläppt typ av träning och dans. Det finns inga felaktiga rörelser, och den grundläggande tanken är att du ska ha kul och skratta och njuta.

3.Vad är zumbakläder?

Det finns ingen dresskod när du ska dansa zumba. Välj bara sådant som gör att du kan röra dig fritt. Du måste kunna göra snabba vridningar i skorna utan att du fastnar i underlaget, undvik därför löparskor. Aerobics- eller dansskor är helt rätt.

4.Vad kräver zumba av mig?

I zumba finns det plats för alla, oavsett nivå och utseende. Du behöver inte se ut eller röra dig på ett visst sätt för att känna dig som en del av gemenskapen.

Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background