Stripfitness gör dig stark och sexig

Stripfitness handlar inte om att ta av sig kläderna. Egentligen härstammar idén om att dansa vid en stång från kinesisk akrobatik och är en av de tuffaste träningsformerna du kan hitta.

Locka fram din sexigaste sida och ge allt på strippstången.

Intresset för stripfitness eller polefitness ökar och sporten har föreslagits som en olympisk disciplin, eftersom den kombinerar dans, gymnastik och akrobatik.

Så går det till

Du ska själv orka hålla din vikt uppe i dina armar och ben, så stångträningen utmanar om något dina kärnmuskler. Men inte alla fitnesscenter har stänger som går från golv till tak. Därför dansar man vid och runt tyngdlyftsstänger.

Därför fungerar det

Polefitness får upp din puls, stärker mage och rygg samt din smidighet. Utöver det ligger fokus på överkroppen, som blir särskilt tonad när man utövar polefitness.

Polefitnesskonceptet utvecklades i Köpenhamn och erbjuds idag i olika fitnesscenter. Formen kallas också poledance när en riktig stång är inblandad.

Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background