Om tidningen I FORM

I FORM – din garanti för ett sundare och roligare liv.

I FORM – Skandinaviens största hälsomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och når dina personliga mål.

Vi skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning. Du får redskap, tips och lär dig tekniker som är så inspirerande och lätta att följa att de snabbt blir en naturlig del av den livsstil som du vill ha. I varje nummer hittar du seriösa och användbara artiklar om det viktigaste för din sundhet och energi; sund kost, träning och psykiskt välbefinnande.

2014 presenteras ett helt nytt I FORM – sprängfyllt med nyheter! Se några av dem här under och bläddra i magasinet till höger.

Klicka på länken för att smygtitta i nya I FORM

NYHET! Energiboostaren

Premiärartikeln handlar om det som vi alla har behov av så här års: mer energi! Du får 10 handfasta tips som fyller dig med vinterenergi.

TESTA NYA I FORM

NYHET! Utmaningen

Hur skulle det vara att leva 28 dagar – helt utan socker? I FORMs testperson gjorde det – läs om hennes upplevelser i den allra första delen av serien ”Utmaningen”.

Klicka på länken för att smygtitta i nya I FORM

TESTA NYA I FORM

2 nr av I FORM och ett underställ från Craft = 49:50 kr! Lösnummerpris i butik: 55:90 kr (underställ ingår INTE i lössälj)

ÄNNU DJUPARE: Zooma in i din kropp

Självklart fortsätter våra populära serier som till exempel Zooma in i din kropp där vi går ännu mer på djupet. I I FORM 1/2014 får du reda på allt om alla de mikroskopiska processer som ständigt pågår i din kropp när broccoli skyddar dig mot bröstcancer.

Klicka på länken för att smygtitta i nya I FORM

TESTA NYA I FORM

2 nr av I FORM och ett underställ från Craft = 49:50 kr! Lösnummerpris i butik: 55:90 kr (underställ ingår INTE i lössälj)

En aktiv och seriös läsarkrets

I FORMs läsare består av 70 procent kvinnor och 30 procent män och är en ytterst attraktiv grupp. Genomsnittsläsaren har vidareutbildning, bra jobb, hög inkomst, höga ideal och är mycket ambitiös med vad de vill med sina liv. Livet ska vara fyllt med kvalitet, oavsett om vi talar om valet av en partner eller en joggingsko, insatsen som förälder, part i ett förhållande eller den aktivitet fritiden fylls med.

I FORM har huvudkontor i Danmark hos Bonnier Publications och utkommer även i Danmark, Norge och Finland.