Medlemsförmåner på iform.se

Prenumeranter på tidningen I FORM har tillgång till helt unika tjänster på iform.se. Som prenumerant kan du nämligen skräddarsy ditt personliga tränings- eller viktminskningsprogram.

Med Träningsguiden kan du föra dagbok över din träning och låta datorn fungera som en personlig tränare, som talar om för dig när du ska träna och hur din form utvecklas.

Skräddarsydda program

Som prenumerant på tidningen I FORM kan du få både ett personligt viktminskningsprogram och ett personligt träningsprogram på iform.se. Programmen är det närmaste du kan komma en personlig kostvägledare eller tränare.
BESTÄLL I FORM

I viktminskningsprogrammet väljer du de recept du vill ha och som passar just ditt energibehov. Om du inte är helt nöjd med recepten kan du redigera i programmet. Vi hjälper dig också att nå ditt mål med tips och råd.

I träningsprogrammet kan du välja mellan sju olika träningsformer. Du väljer själv ditt mål, hur många dagar du vill träna, hur hårt du vill träna och om du vill träna efter pulsen. Vi har garanterat ett program som passar dig, oavsett om du är nybörjare eller vältränad.

Se programmen här:

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background