Saknar du anledningar til att följa med? Här är fem mycket bra skäl

Med dig hem från Kreta får du fem viktiga verktyg som du kan ha glädje av lång tid efter att du har packat upp resväskan. Både kropp och själ kommer att tacka dig för den här resan. Och kanske även människor runt omkring dig!

Nya vänskaper uppstår kors och tvärs på I FORMs träningsresor.

1. Du får helt ny träningsglädje

Både medan du ger järnet under den grekiska vårsolen och när du kommer hem till Sverige. Det här har vi märkt efter många I FORM-resor: Behöver du ny energi i vardagen och hitta drivkraften inom dig själv så händer detta när du åker långt bort och får hjälp av träningsexperter. Och du kan vara med på allt, oavsett vilken grundform du är i.

2. Du äter världens nyttigaste mat

Kreta är hemvist för den sundaste versionen av medelhavskosten, som i århundraden har fått öborna att leva längre än alla andra. Under I FORMs Energy Camp kan du märka skillnaden på din egen kropp. Och med utgångspunkt i den senaste forskningen får du massor av tips på hur du skapar medelhavsmagi i din egen vardagsmat när du kommer hem igen.

3. Du får effektiva hälsoverktyg

Inspirerande föredrag ger dig nya insikter och nya metoder för att nå de mål du drömmer om. Du får erfarna experters råd om hur du får din träning och kost att verka ännu bättre. Du lär dig att upptäcka energitjuvarna i ditt liv och göra processen kort med dem – eller vända dem till din fördel. Och du får lättare att sätta rätt mål och hålla motivationen uppe. Kort sagt: Du får en hel rad framgångsmetoder med dig hem!

4. Du får kontroll över dina må bra-hormoner

Kroppens hormoner betyder allt för hur du mår, men de flesta av oss utnyttjar dem inte som vi borde. Med enkla medel kan du boosta de hormoner som gör dig lugn, glad, trygg och fylld med energi, och hålla nere dem som gör dig stressad, orolig, sömnlös och fet. Få den senaste vetenskapen om hur du med träning, kost och mentala tekniker får fler må bra-hormoner att pumpa genom kroppen.

5. Du får nya vänner för livet

Du tränar, äter, leker, skrattar och har trevligt ihop med andra från Sverige, Danmark och Norge. Det sociala umgänget på vår resa kommer att vara på topp: Många av I FORMs tidigare resedeltagare har fått vänner för livet. Därför kan du resa ensam, för ensam blir du inte! Eller så kan du dela upplevelsen med din syster, väninna, mamma, dotter eller partner.

Anmälan till den här resan är stängd.