I FORM möter: Shirley Clamp

Det höll inte hela vägen för Shirley Clamp i Melodifestivalen 2014, men när det gäller att komma i form är hon en klar vinnare! I FORM har träffat en av Sveriges mesta sångfåglar och talat om den nya livsstilen som gjort henne 5 klädstorlekar mindre och gett henne en helt ny energi.

Snart 5 storlekar mindre äntrade Shirley Clamp Meldodifestival-scenen med en ny, hälsosam livsstil i ryggen och med den en helt ny energi och mental styrka. Foto: Rick Y

Prenumerant?

Logga in, klicka på "ladda ned" och läs hela intervjun med Shirley Clamps tankar om...

  • Den personliga resan
  • Medieskandalen under "bantningsbluffen"
  • Att belöna sig själv med mat
  • Framtiden

Och mycket mer...

Från intervjun...

– Det har inte varit lätt, det är en stor omställning som kräver mycket av en. Och det gäller att hitta sina egna vägar att göra det till en livsstil som håller för just den man själv är och det liv man lever. Det får inte bli för maniskt, då tröttnar jag direkt, säger Shirley Clamp.

För Shirley, som har testat det mesta i dietväg, blev Viktväktarna lösningen som till slut fungerade. Just för att det inte är maniskt, säger hon, utan en livsstil där man får lov att äta allt och som fungerar för hela familjen. Nu har hon varit Viktväktarnas talesperson i över ett år och håller fortfarande vikten, samtidigt som hon jobbar för att bli av med en klädstorlek till. Hon kan äntligen se sina nyckelben och har slängt ”tjockishögen” med kläder för gott.

Drivkrafterna bakom den stora omställningen har främst varit längtan efter att kunna leka obehindrat med femåriga dottern Vilja och att spränga 40-årsstrecket som stark, snygg och full av energi. – – Nu eller aldrig, liksom, säger hon.

Missade du Shirley i Melodifestivalen 2014?