Det får du med I FORMs meny

Varje vecka väljer vi ut fem rätter som du kan använda som inspiration till nyttig mat i vardagen. Hur vi har tänkt när vi har satt ihop rätterna kan du läsa mer om här.

Våra menyer är inga kostplaner som ska följas till punkt och pricka. De består av en samling recept som passar till årstiden och som kan användas som inspiration till vardagsmenyn.

Recepten är gjorda för friska vuxna. De är alla näringsberäknade av en näringskonsult via tjänsten Vitakost.dk, så du kan se vad rätterna innehåller.

Om du har någon intolerans, äter medicin eller kosttillskott är det alltid en bra idé att konsultera en läkare innan du förändrar dina kostvanor.

Sammansättningen av recept i våra menyer tar utgångspunkt i att de är relativt kalorisnåla och alltid innehåller grönsaker. Dessutom vill vi inspirera dig att varje vecka äta mindre kött och mer fisk och fullkorn. Det är nämligen några av de saker som påverkar hälsan i en positiv riktning, och som kan hjälpa dig att uppnå eller upprätthålla en hälsosam vikt.

Källhänvisningar

Om du vill fördjupa dig i den vetenskapliga evidens som ligger till grund för vårt urval av recept kan du läsa mer här:

  Bli hälsosam och stark med I FORM!

  I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

  På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

  Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


  Newsletter background