Annons

5 topp street styles för 2021/2022

Varje år sätter modeskaparna nya trender och vi har tagit en närmare titt på 5 olika stilar som du bara inte får missa. Dessa är något utöver det vanliga och vi kan inte bara mer än älska de nya trenderna som har kommit. Men som vi vet hör ju mode, hälsa och skönhet ihop därför har vi också tagit fram flera olika hälsosamma drycker så du bara måste kolla in!

5 heta trender

Väst utan skjorta

Äntligen kan vi säga att västen är tillbaka och i fokus. Men denna gången så är det västen som är i fokus utan en skjorta under, något som är riktigt snyggt! Matcha gärna med ett par baggy jeans för en komplett och snygg look.
Power pants
Hösten är här och då väljer många att hålla sig till mörka enfärgade plagg men inte i år. Matcha en enfärgad tröja med ett par läckra power pants. Mönstrade byxor i flera olika färger som kommer liva upp den gråa hösten ordentligt.

Baggy Jeans

Baggy jeans alltid en trend som är välkommen tillbaka och något vi tycker är riktigt snygg. Tips är att vika upp byxorna till ankelhöjd för att få en mer stilren stil. Matcha gärna med en snygg väst för att få den optimala looken.
Knit Dresses
Stickad långklänning är ett måste att ha i garderoben. Så varför inte satsa på en snygg stickad klänning som passar lika bra att använda på stan som hemma.

Minikjolar

Minikjolen är tillbaka igen och vi kan inte mer än längta redan nu efter varmare väder så vi kan få slänga på oss vackra mini kjolar igen. Vill man använda det nu är det riktigt snyggt att matcha med en snygg kappa och en stickad tröja.

Drycker

Många av oss älskar en god dryck men det är så vanligt att det är ohälsosamma vilket gör att vi drar oss från att dricka det. Men några tips är att hålla sig till lightläsk som har mycket mindre socker än vanliga. Nocco för dig som vill ha mer energi och Coca-Cola som finns som sockerfri läsk. Du kan även kolla in: Hitta din favorit bland 500 sockerfria drycker.

Slutsats

De nya trenderna är riktigt härliga, livar upp den mörka vardagen med färg och mönster. Många olika stilar som passar riktigt bra till vardags och till fest. Även roligt att hitta drycker som fortfarande håller oss hälsosamma och att det finns så många olika varianter att välja på.