Vattenkrassepesto

Även de torraste och gråaste mackorna blir smarriga med denna sköna pesto som är gjord på vattenkrasse.

12 november 2013 av I FORM-redaktionen

Vattenkrassepesto

3-4 personer

TIDSÅTGÅNG

Förberedelsetid: 5 minuter

Tillagningstid: 5 minuter

Tid totalt: 10 minuter

INGREDIENSER

50 g cashewnötter

3 krukor vattenkrasse

2 fett vitlöksk

1 msk citronsaft

3 msk kallpressad rapsolja

50 g finriven parmesanost

Havssalt och nymalen svartpeppar

Tillagning

  • Rosta nötterna i en torr panna och mixa dem med vattenkrasse, finriven vitlök, citron, olja och ost.
  • Smaka av med salt och peppar.

näringsinnehåll per person

Energi: 421/63 kcal

Protein: 14,5/2,2 g

Fett: 36,4/5,5 g

Kolhydrat: 10,6/1,6 g

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

Vilken är din favoritfrukt?

I FORM tipsar