Nyttiga recept Pannkakor Pannkakor ... Pannkakor med keso, bär och kvarg-mascarponekräm. 30 minuter 329 kcal Älskar du pannkakor? Prova den här goda varianten med proteinrik keso i smeten. Servera med färska bär och kvarg-mascarponekräm. Av Michelle Kristensen 4 juli 2016 PANNKAKOR MED KESO är jättegoda till både frukost och dessert. Har du bråttom kan du byta ut krämen mot ett par skedar kvarg. © wichmann+bendtsen Pannkakor med keso, bär och kvarg-mascarponekräm. Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer Smet 3 ägg 2 tsk keso ¼ tsk vaniljpulver ½ tsk stevia ½ tsk kanel 1 msk chiafrön 2 msk fullkornsrismjöl eller fullkornsvetemjöl 1 tsk kokosolja till stekning Kräm 2 dl skyr 2 msk mascarpone ½ tsk stevia ¼ tsk vaniljpulver 2 msk fläderblomssaf Topping Bär Så hör gör du pannkakor med keso: Rör ihop smeten och stek pannkakorna 2–4 minuter. Det blir totalt 6 st. Låt pannkakorna svalna medan du rör ihop krämen. Stapla pannkakorna med kräm mellan och toppa med bär. SockerfrittChiafrönBrunch