Nyttiga recept Nyttiga snacks Krispiga l... Krispiga lökringar 75 minuter 792 kcal En amerikansk klassiker i en lite fettfattigare tappning. Av I FORM-redaktionen 8 oktober 2012 Krispiga lökringar Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 portion, cirka 100 g, till 3–4 personer 4 lökar 1 dl malda linfrön 1 dl malda solrosfrön 2 tsk chilipulver 2 dl olivolja 8 msk vatten Havssalt och nymalen peppa Så gör du Skär lökringarna på ett mandolinjärn (eller mycket tunt med kniv). Blanda vatten och olja i en skål och lägg i lökringarna. Fiska upp dem en i taget och doppa dem i en blandning av malda linfrön, och solrosfrön, chilipulver, salt och peppar. Lägg ut dem på en plåt (här är det viktigt att de inte ligger på varandra.). Baka dem i 125 grader i 50–60 minuter. Lök