Nyttiga recept Middag Torskbiffa... Torskbiffar med kräftstjärtar & kinarädisor 30 minuter 600 kcal Saknar du inspiration till läckra fiskrätter? Prova då våra supergoda fiskbiffar. Av Augusta Sørensen 11 juli 2018 ÄTER DU TILLRÄCKLIGT MED FISK? Ät gärna 350 g fisk och skaldjur i veckan – varav 200 g fet fisk. © wichmann+bendtsen Fiskbiffar med kinarädisor Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer ½ rödlök ½ röd chili 1 knippe gräslök 1 ekologisk lime 400 g torsk Havssalt 100 g kräftstjärtar 3 msk olivolja ½ kinarädisa 1 lime, saften 1 msk honung Till servering: Lite koriander Sesamfrön ½ röd chili 1 lime Så lagar du fiskbiffar med tillbehör Hacka rödlök, röd chili och gräslök fint. Riv av limeskalet, skär bort den vitan hinnan och hacka fruktköttet. Skär torsken i mindre bitar. Lägg allt i en matberedare och mixa till en färs. Smaksätt med salt och tillsätt till sist kräftstjärtarna. Stek torskbiffarna i 1 msk olja på mediumvärme. Vänd inte förrän du har fått en fin stekyta, annars faller de isär. Skala kinarädisan och skär den fint i ”nudelstrimlor”. Blanda 4 msk olivolja med limesaft och honung och vänd runt rädisan i dressingen. Lägg upp torskbiffar och rädisnudlar på två tallrikar och servera med färsk koriander, sesamfrön, chili och limeklyftor. Fisk