Stekta kycklinglår med tomat-persiko-salsa

30 minuter
426 kcal

Men en tomat- och persikosalsa som tillbehör på middagsbordet garanterar vi en extra piff och fräschör. Smaklig måltid!

Stekta kycklinglår på tomat-persiko-salsa

FÅ FRÄSCHÖR PÅ MIDDAGSBORDET – med en tomat- och persikosalsa som tillbehör.

© Skovdal Nordic

Stekta kycklinglår på tomat-persiko-salsa

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 8 kycklinglår
  • Havssalt
  • Svartpeppar, nymalen
  • 2 persikor eller nektariner
  • 2 tomater
  • 1 rödlök
  • 1 knippa basilika

Ev tillbehör:

  • Grovt bröd

Så gör du

  • Krydda kycklinglåren med salt och peppar. Stek dem i ugnen vid 200 grader i 30 min tills de är helt genomstekta och skinnet är gyllene och sprött.
  • Tärna persikor, tomater och lök i jämna storlekar.
  • Hacka basilika grovt och blanda allt i en skål.
  • Lägg upp salsan och lägg kycklingen ovanpå.
  • Servera ev ljummet, grovt bröd till.

Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background