Nyttiga recept Middag Stekta kyc... Stekta kycklinglår med tomat-persiko-salsa 30 minuter 426 kcal Men en tomat- och persikosalsa som tillbehör på middagsbordet garanterar vi en extra piff och fräschör. Smaklig måltid! Av Augusta Sørensen 19 april 2022 FÅ FRÄSCHÖR PÅ MIDDAGSBORDET – med en tomat- och persikosalsa som tillbehör. © Skovdal Nordic Stekta kycklinglår på tomat-persiko-salsa Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 8 kycklinglår Havssalt Svartpeppar, nymalen 2 persikor eller nektariner 2 tomater 1 rödlök 1 knippa basilika Ev tillbehör: Grovt bröd Så gör du Krydda kycklinglåren med salt och peppar. Stek dem i ugnen vid 200 grader i 30 min tills de är helt genomstekta och skinnet är gyllene och sprött. Tärna persikor, tomater och lök i jämna storlekar. Hacka basilika grovt och blanda allt i en skål. Lägg upp salsan och lägg kycklingen ovanpå. Servera ev ljummet, grovt bröd till. KycklingTomat