Nyttiga recept Middag Spenatsall... Spenatsallad med getost 25 minuter 437 kcal Laga den här spröda salladen med krämig getost, edamamebönor och spröda polkabetor. Av Michelle Kristensen 6 april 2016 Spenatsallad med bakad getost Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 80 g getost i rulle 1 tsk chiliflingor 100 g edamamebönor (frysta, upptinade) 1 näve salladsblad 100 g bladspenat 1 polkagrisrödbeta 1 rödlök 1 tsk olivolja 10 valnötter 1 tsk agavesirap Dressing 1 tsk olivolja 1 msk vit balsamicovinäger 1 tsk senap 1 tsk akaciahonung 1 msk vatten Topping Skogssyra eller rödbetsskott (eller citronmeliss och färsk timjan) Så lagar du spenatsallad Skär osten i skivor, strö chiliflingor över och baka i ugnen i 175 grader i 7–10 minuter. Strimla löken tunt och stek på svag värme i lite olivolja, tills de blir mjuka. Skär polkagrisrödbetan i tunna skivor och rosta valnötterna i agavesirap i en panna i 4 minuter. Lägg upp allt på två tallrikar. Skaka ihop dressingen och häll ut den över salladen och getosten. SpenatSallad