Nyttiga recept Middag Asieninspi... Asieninspirerad misosoppa med svamp 55 minuter 315,8 kcal Bli genomvarm med denna asiatiska misosoppa med svamp, bönpasta och parmesanchips. Av Michelle Kristensen 2 februari 2015 Njut av en mustig misosoppa med svamp, bönpasta och parmesanchips. Misosoppa med bönpasta Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 75 g kantareller 75 g shiitake 75 g champinjoner ½ msk olivolja ½ l vatten 1 salladslökar 2 msk miso 100 g svart bönpasta (okokt) ¼ tsk finhackad chili ¼ tsk finhackad ingefära Parmesanchips 40 g parmesan Topping ½ näve koriander Gör så här Riv parmesanosten fint. Dela osten i 4 portioner, bred ut varjehög på en bakplåt och grädda i 30 minuter i 175 grader. Lägg parmesanchipsen på ett galler och låt dem svalna. Stek svamparna i olja i en gryta tillsammans med chili och ingefära på hög värme. Häll i 1 liter kokande vatten och därefter resten av ingredienserna utom bönpastan. Innan servering kokar du pastan i 7 minuter och lägger i den i soppan. Servera soppan i 4 portionsskålar och toppa med koriander och parmesanchips delade i mindre bitar. OBS! Om du inte kan få tag i alla svamparna, kan du ersätta med portabello eller annan svamp. Vegetarisk matSoppa