Asieninspirerad misosoppa med svamp
Bli genomvarm med denna asiatiska misosoppa med svamp, bönpasta och parmesanchips.
Bli genomvarm med denna asiatiska misosoppa med svamp, bönpasta och parmesanchips.
Njut av en mustig misosoppa med svamp, bönpasta och parmesanchips.
Riv parmesanosten fint. Dela osten i 4 portioner, bred ut varjehög på en bakplåt och grädda i 30 minuter i 175 grader.
Lägg parmesanchipsen på ett galler och låt dem svalna.
Stek svamparna i olja i en gryta tillsammans med chili och ingefära på hög värme.
Häll i 1 liter kokande vatten och därefter resten av ingredienserna utom bönpastan.
Innan servering kokar du pastan i 7 minuter och lägger i den i soppan.
Servera soppan i 4 portionsskålar och toppa med koriander och parmesanchips delade i mindre bitar.
OBS! Om du inte kan få tag i alla svamparna, kan du ersätta med portabello eller annan svamp.
På vår sajt och i vår app får du bl a: