Grön sommarsallad med pulled pork
Den här färgsprakande sommarsalladen med broccoli, pulled pork och knallröda vinbär kan du gärna ta en portion extra utav.
Den här färgsprakande sommarsalladen med broccoli, pulled pork och knallröda vinbär kan du gärna ta en portion extra utav.
Pulled pork: Ta bort alla senor och allt synligt fett från fläskkarrén.
Gnid in stjärnanis och havssalt och lägg den i en stekpåse. Baka den i ugnen i 110 grader i 4–5 timmar tills den faller isär när du trycker på den. Riv köttet i bitar med hjälp av två gafflar.
Skölj broccolin och mixa den fint i matberedaren.
Rosta pumpafröna i en medelvarm stekpanna, tills de är gyllene.
Skölj röda vinbär och glasört/dill. Skölj dragon och ängssyra och hacka örterna grovt.
Servera fläskköttet, pumpafrön, örter och vinbär på en tallrik och täck allt med broccolismulor.
På vår sajt och i vår app får du bl a: