Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna.
Skär den ena äppelhalvan i fina klyftor och den andra i fina stavar. Pressa citron över allt.
Gör i ordning kålen; skär bort mittendelen och hacka bladen grovt. Stek dem i en panna i 2 tsk olivolja med chiliflakes och finriven vitlök. Lägg i bönorna och salta.
Badda köttet torrt med hushållspapper. Krydda med salt och peppar.
Värm 2 tsk olivolja i en panna, lägg i smöret och låt det fräsa upp. Bryn köttet på hög värme i ett par min på bägge sidorna, och stek vidare på medelvärme, tills det är klart.
Låt äppelklyftorna svettas en kort stund i pannan.
Servera köttet med äppelstavarna ovanpå och vattenkrassen runt om. Lägg kål och bönor vid sidan av, med de stekta äppelklyftorna och nötterna på toppen.