Sätt på ugnen på 160 grader varmluft.
Skrubba potatisarna och lägg i en ugnsfast form. Vänd dem i lite olja och salta.
Sätt in potatisarna i ugnen. De ska stå inne i ca 40 minuter beroende på storlek.
Riv parmesanen på den fina sidan av rivjärnet.
Hacka dillen fint. Blanda parmesan, dill och pumpakärnor.
Pressa ut saften ur limefrukten över blandningen och blanda igen.
Fördela över de fyra fiskbitarna.
Strö salt och peppar över.
Lägg fisken på ett ugnsfast fat med bakplåtspapper.
Sätt in fisken i ugnen när det är ca 15 minuter kvar av potatisarnas tillagningstid.
Skär av ändarna på sparrisarna och de gröna bönorna.
Skär paprikan i tunna strimlor.
Låt grönsakerna svettas i en stekpanna i olja i ca 8–10 minuter.
Lägg två fiskbitar på varje tallrik, med potatis och råstekta grönsaker vid sidan av.
Servera med lite persilja, en skiva citron och flingsalt.