Sallad med lax och spetskål

20 minuter
280 kcal

Den här fräscha och krispiga salladen med bakad lax, spetskål och rädisor håller dig mätt och glad under din fastedag.

Sallad med bakad lax

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 2 liten laxfilé, cirka 90 g
  • 200 g spetskålshuvud
  • 2 salladslök
  • 4 rädisor
  • 10 g hasselnötter

Dressing

  • 4 tsk olivolja
  • Saft av ¼ citron
  • 1 tsk acaipulver
  • Havssalt

Gör så här

  • Ångkoka laxen eller baka den i ugnen.

  • Skär salladslök och rädisor i tunna skivor och skär spetskålen i så tunna strimlor som du kan.

  • Blanda dressingen och vänd runt salladen i den.

  • Skär laxen i tunna skivor och lägg dem på salladen.

  • Strössla hassel­nötter på rätten och servera.


Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background