Läs också

Japansk bowl

Japansk bowl

Sallad med lax och spetskål

Den här fräscha och krispiga salladen med bakad lax, spetskål och rädisor håller dig mätt och glad under din fastedag.

2 december 2015 av I FORM

Sallad med bakad lax

1 person
1 liten laxfilé, cirka 90 g
1/8 spetskålshuvud
1 salladslök
2 rädisor
5 g hasselnötter


Dressing
2 tsk olivolja

Saft av ¼ citron
½ tsk acaipulver
Havssalt

 

Gör så här

  • Ångkoka laxen eller baka den i ugnen.
  • Skär salladslök och rädisor i tunna skivor och skär spetskålen i så tunna strimlor som du kan.
  • Blanda dressingen och vänd runt salladen i den.
  • Skär laxen i tunna skivor och lägg dem på salladen.
  • Strössla hassel­nötter på rätten och servera.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar