Nyttiga recept Middag Sallad med... Sallad med lax och spetskål 20 minuter 280 kcal Den här fräscha och krispiga salladen med bakad lax, spetskål och rädisor håller dig mätt och glad under din fastedag. Av I FORM-redaktionen 1 december 2015 Sallad med bakad lax Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 2 liten laxfilé, cirka 90 g 200 g spetskålshuvud 2 salladslök 4 rädisor 10 g hasselnötter Dressing 4 tsk olivolja Saft av ¼ citron 1 tsk acaipulver Havssalt Gör så här Ångkoka laxen eller baka den i ugnen. Skär salladslök och rädisor i tunna skivor och skär spetskålen i så tunna strimlor som du kan. Blanda dressingen och vänd runt salladen i den. Skär laxen i tunna skivor och lägg dem på salladen. Strössla hasselnötter på rätten och servera. KålSpetskålSalladLaxFisk