Sushi med tonfisk

30 minuter

Bara genom att byta ut ris mot blomkål sparar du 200 kcal när du väljer I FORMs sunda sushi framför snabbmatsversionen.

Med I FORMs sunda sushi slipper du en massa onödiga kalorier.

Sushi med tonfisk

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 160 g färsk tonfisk
  • 300 g blomkålsbuketter
  • 2 msk olivolja
  • 2 noriark
  • 80 g färskost
  • 30 g röd paprika
  • 6 g gräslök

Gör så här

  • Riv blomkålen grovt på rivjärn.
  • Stek under omrörning i lite olja i 5-7 minuter. Låt svalna helt.
  • Skær tunen i fine strimler.
  • Skär den röda paprikan i tunna, jämna strimlor.
  • Ta ett noriark och stryk färskost på hela, förutom den sista centimetern längst upp. Fördela blomkålen över osten och tryck fast den.
  • Fördela hälften av tonfiskstrimlorna, samt grönsakerna, på tången och rulla ihop bladet hårt. Låt rullen vila i 10 minuter. Skär den sedan i åtta bitar.
  • Lägg en tonfiskstrimla ovanpå varje bit.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background