Sushi med tonfisk

30 minuter

Bara genom att byta ut ris mot blomkål sparar du 200 kcal när du väljer I FORMs sunda sushi framför snabbmatsversionen.

Med I FORMs sunda sushi slipper du en massa onödiga kalorier.

Sushi med tonfisk

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 160 g färsk tonfisk
  • 300 g blomkålsbuketter
  • 2 msk olivolja
  • 2 noriark
  • 80 g färskost
  • 30 g röd paprika
  • 6 g gräslök

Gör så här

  • Riv blomkålen grovt på rivjärn.
  • Stek under omrörning i lite olja i 5-7 minuter. Låt svalna helt.
  • Skær tunen i fine strimler.
  • Skär den röda paprikan i tunna, jämna strimlor.
  • Ta ett noriark och stryk färskost på hela, förutom den sista centimetern längst upp. Fördela blomkålen över osten och tryck fast den.
  • Fördela hälften av tonfiskstrimlorna, samt grönsakerna, på tången och rulla ihop bladet hårt. Låt rullen vila i 10 minuter. Skär den sedan i åtta bitar.
  • Lägg en tonfiskstrimla ovanpå varje bit.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background