Nyttiga recept Middag Kålwraps: ... Kålwraps: Den röda njutningen 25 minuter 290 kcal Rödkålswrap med kyckling, rosésallad, rödlök, granatäpple och röd pesto. Av I FORM-redaktionen 27 december 2012 Och låt den supergoda rödkålswrapen smälta i munnen. Kålwraps: Den röda njutningen Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 wraps 2 stora rödkålsblad 250 g kycklingbröst i strimlor ½ finhackad rödlök 100 g strimlad rosésallad Kärnor från ett granatäpple Pesto 1 msk dill ¼ dl tahina Saft + skal från ½ KRAV-citron 1 dadlar 20 g soltorkade tomater 1 msk tamari ¼ tsk spiskummin dl vatten Lite nymalen peppar Tillagning Tillsätt alla ingredienserna till peston i en matberedare, förutom vattnet. Starta matberedaren och tillsätt vattnet lite i taget, tills blandningen är krämig. Stek den strimlade kycklingen i en stekpanna med lite olja, salt och peppar. Skär av den hårda stjälken längst ner på rödkålsbladen. Bred peston på bladen och fördela sedan kyckling, rödlök, och granatäpplekärnor på de fyra kålbladen. Vik bladen och rulla ihop dem till en wrap. WrapsKålKyckling