Och låt den supergoda rödkålswrapen smälta i munnen.

Kålwraps: Den röda njutningen

Rödkålswrap med kyckling, rosésallad, rödlök, granatäpple och röd pesto.

28 december 2012 av I FORM

4 stora rödkålsblad
500 gram kycklingbröst i strimlor
1 finhackad rödlök
200 gram strimlad rosésallad
Kärnor från ett granatäpple


Pesto

2 msk dill
½ dl tahina
Saft + skal från ½ KRAV-citron
2 dadlar
40 gram soltorkade tomater
2 msk tamari
½ tsk spiskummin
½–1 dl vatten
Lite nymalen peppar

  • Tillsätt alla ingredienserna till peston i en matberedare, förutom vattnet.
  • Starta matberedaren och tillsätt vattnet lite i taget, tills blandningen är krämig.
  • Stek den strimlade kycklingen i en stekpanna med lite olja, salt och peppar.
  • Skär av den hårda stjälken längst ner på rödkålsbladen.
  • Bred peston på bladen och fördela sedan kyckling, rödlök, och granatäpple­kärnor på de fyra kålbladen.
  • Vik bladen och rulla ihop dem till en wrap.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar