Kålwraps: Den röda njutningen

25 minuter
290 kcal

Rödkålswrap med kyckling, rosésallad, rödlök, granatäpple och röd pesto.

Och låt den supergoda rödkålswrapen smälta i munnen.

Kålwraps: Den röda njutningen

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 wraps

  • 2 stora rödkålsblad
  • 250 g kycklingbröst i strimlor
  • ½ finhackad rödlök
  • 100 g strimlad rosésallad
  • Kärnor från ett granatäpple

Pesto

  • 1 msk dill
  • ¼ dl tahina
  • Saft + skal från ½ KRAV-citron
  • 1 dadlar
  • 20 g soltorkade tomater
  • 1 msk tamari
  • ¼ tsk spiskummin
  • dl vatten
  • Lite nymalen peppar

Tillagning

  • Tillsätt alla ingredienserna till peston i en matberedare, förutom vattnet.

  • Starta matberedaren och tillsätt vattnet lite i taget, tills blandningen är krämig.

  • Stek den strimlade kycklingen i en stekpanna med lite olja, salt och peppar.

  • Skär av den hårda stjälken längst ner på rödkålsbladen.

  • Bred peston på bladen och fördela sedan kyckling, rödlök, och granatäpple­kärnor på de fyra kålbladen.

  • Vik bladen och rulla ihop dem till en wrap.


Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background