Skär auberginerna i halvor på längden och placera dem på ett bakplåten. Gnid varje halva med olivolja och strö över paprikapulver och salt.
Baka auberginerna i 40-45 minuter, tills de är helt genombakade och mjuka inuti.
Förbered salladen under tiden.
Skölj linserna och koka dem under lock i en kastrull med en halv liter vatten, med en nypa salt och på låg värme i cirka 20 minuter.
Häll bort vattnet och låt linserna svalna.
Koka sedan upp en stor kastrull med vatten.
Skölj brysselkålen och ta bort de yttre bladen. Skär kålen fint och blanchera i kastrullen i maximalt 1 minut. Skölj dem sedan direkt i kallt vatten och låt dem rinna av i en sil.
Vispa ihop dressingen och blanda den med brysselkål och linser.
Servera auberginerna med sallad på toppen och toppa med finhackad persilja och granatäpplekärnor.