Klipp upp under magen på varje kräftstjärt och ta bort tarmen.
Koka upp rikligt med vatten i en stor kastrull, tillsätt salt, dill och en citron skuren mitt itu.
Tillsätt kräftstjärtarna och låt dem koka i en minut.
Ta bort dem från värmen, och låt dem stå i 10 minuter. Häll bort vattnet och låt dem svalna.
Koka korngrynen och låt dem svalna.
Klipp 4 ultratunna skivor av blomkål och broccoli (exempelvis med en skärmaskin). Lägg skivorna i en skål med iskallt vatten.
Rensa bönorna, lägg dem i en skål, droppa på rapsolja och strö över lite salt. Häll kokande vatten över och låt det stå i 5 minuter.
Lägg i ärtorna den sista minuten. Häll bort vattnet och skär bönorna på längden. Låt kålen droppa av.
Skär citronen i tunna halva skivor. Servera kål med korn, ärter, bönor, kräftstjärtar, citron, ärtskott/kruspersilja och dressing.