Bakade rödbetor med getost, vinägrett och rosépeppar

70 minuter
125 kcal

Ställ fram de här favoriterna på julbordet; de är fulla med fibrer och smälter på tungan.

Bakade rödbetor med getost, vinägrett och rosépeppar

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 100 g rödbetor

4 tsk vinägrett

  • 2 msk extra jungfruolivolja
  • ½ msk vitvinsvinäger
  • ½ tsk dijonsenap
  • Havssalt och nymalen svartpeppar
  • 50 g mjuk getost
  • Rosépepparkorn

Tillagning

Tvätta rödbetorna och baka dem i ugnen i 190 grader i 1 timma. Skala dem och låt dem svalna. Skär dem i superfina skivor. Rör ihop vinägretten och droppa den över rödbetorna. Bryt osten i små bitar och lägg dem på rödbetorna och strö på lite lätt krossade rosépepparkorn.

Vill du äta vegetariskt till middag oftare? Här hittar du flera nyttiga, vegetariska recept


Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background