Varmkorv utan bröd

Äntligenf finns sommarens ultimata grillrätt i en hälsosam version! Få recept på varmkorv med coleslaw i kålwrap här.

29 juni 2015 av Michelle Kristensen

Glutenfria varmkorvar

8 stycken

8 korvar – t ex Hanegal
½ rödlök

Coleslaw

2 morötter
⅛ spetskålshuvud
1 näve färsk basilika

Dressing

1 dl skyr
2 msk majonnäs
2 tsk dijonsenap
1 nypa stevia
2 tsk äppelcidervinäger
¼ tsk salt
½ tsk svartpeppar

"Bröd”

8 spetskålsblad


Gör så här

  • Rör ihop dressingen.
  • Skär grönsakerna i mycket fina strimlor och blanda i dressingen.
  • Grilla korven i 6–8 minuter på grillen.
  • Lägg en korv i varje kålblad, lägg på coleslaw och toppa med rå lök.

LÄS OCKSA: Så lagar du en perfekt nyttig pizza

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar