Fiskbiffar med örtkryddsallad
Färska fiskbiffar med massor av kryddörter och en härligt krispig sallad.
Färska fiskbiffar med massor av kryddörter och en härligt krispig sallad.
Njut av sunda fiskbiffar med en härlig örtkryddsallad.
Skölj bären och lägg upp dem i portioner eller i ett glas tillsammans med socker och vaniljstång. Ställ dem i kylskåpet i minst 4 timmar.
Hacka fisken i en mixer eller för hand med kniv. Blanda färsen med lite salt och ägg.
Hacka den ena bunten dill och gräslök och blanda i det i färsen. Ställ den i kylskåpet i 30 minuter. Skölj och torka salladen grundligt.
Dela resten av örtkryddorna och blanda ena delen med salladen. Resten hackas.
Blanda majonnäs med kesella och blanda i örtkryddorna och smaka av med salt, peppar och lime. Ställ det kallt.
Forma fiskbiffar och stek dem på medelvärme i cirka 10 minuter. Ställ in dem i ugnen på 120 grader, så att de håller sig varma medan du lägger upp salladen och örtkryddorna med björnbär vid sidan, sauce verte, rågbrödsstavar och lime.