Sallad med linser och grönkålschips
Linser kan vara lite tråkiga, speciellt för ögat. Men i den här salladen med linser är det drag i både färger och smak med ruccola, ungsbakad pumpa och grapefrukt.
Linser kan vara lite tråkiga, speciellt för ögat. Men i den här salladen med linser är det drag i både färger och smak med ruccola, ungsbakad pumpa och grapefrukt.
Ta bort stjälkdelen från grönkålen och vänd bladen i lite olja och salt.
Baka dem i ugnen i 150 grader i ca 20 minuter.
Rör ihop ingredienserna till dressingen.
Koka linserna enligt anvisningarna på paketet och låt dem sedan svalna.
Skär under tiden de övriga grönsakerna som du önskar. Ta bort det vita från grapefrukten.
Arrangera allt i 2 skålar och lägg på de spröda grönkålschipsen precis innan servering.
Häll tahinidressingen över.
På vår sajt och i vår app får du bl a: