Läs också

4 supersallader

Laxsallad med grapefrukt

Frisk sallad med lax och grapefrukt som passar lika bra att ha med på stranden som till lunchlådan.

7 maj 2013 av I FORM

Ingredienser

½ skiva rågbröd
100 g rökt lax
2 dadlar med kärnor
1 stjälk bladselleri
50 g honungsmelon
¼ röd grape
20 g spenatblad/em

Dressing
½ msk olivolja
½ tsk senap
½ tsk akaciahonung
½ msk balsamico
¼ tsk salt

Garnering
Färsk timjan

Så gör du

  • Blanda först ihop dressingen, och vispa ordentligt.
  • Rosta rågbrödet, och skär det i små trekanter.
  • Skär frukt och grönt. Kärna ur dadlarna.
  • Lägg därefter ingredienserna i lager på lager i glaset, och häll dressingen över.
  • Du kan äta rågbrödet till eller lägga det överst i glaset, så det inte blir för blött.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar